Valmennustoiminta

Rauman Naisvoimistelijoiden valmennustoiminta pyrkii hyvään ja laadukkaaseen valmennukseen, jossa jokaisella on tilaa kehittyä, niin voimistelijalla kuin valmentajallakin. Seuramme valmennusjoukkueet kilpailevat joukkuevoimistelun kilpa- ja harrastesarjoissa sekä tanssillisessa voimistelussa ja tanssissa.

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta. Joukkuevoimistelu on taitolaji, joka koostuu monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoliikkeistä, hypyistä, hyppelyistä sekä käsi- ja jalkaliikkeistä. Joukkuevoimistelussa liikkeet suoritetaan jatkuvina, virtaavina sarjoina, joissa tulee esille liikesujuvuus ja esteettisyys.

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji. Sen moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus.

Rauman Naisvoimistelijoissa harrastuksen valmennusjoukkueessa voi aloittaa kuusivuotiaana. Valmennusryhmät on jaettu ikäkausiryhmiin jotka menevät seuraavasti: alle 8v, 8-10v, 10-12v, 12-14v ja yli 14v. Kaudella 2018-2019 joukkueet ikäkausissa ovat seuraavat (klikkaamalla ikäkautta saat lisätietoja joukkueista):

C-team (2010-2011 syntyneet)

Cerei (joukkuevoimistelu)

Cerise (joukkuevoimistelu)

Ceriis (joukkuevoimistelu)

O-team  (2008-2009 syntyneet)

Oxyria (joukkuevoimistelu)

Oxalia (tanssillinen voimistelu/tanssi)

Oxalis (joukkuevoimistelu)

L-team (2007 syntyneet)

Lidia (tanssillinen voimistelu)

Lilie (tanssi)

Liliac (joukkuevoimistelu)

12-14v ikäkausi (2004-2006 syntyneet)

Tsinniat (tanssillinen voimistelu)

Reseda (joukkuevoimistelu)

yli 14v ikäkausi (2004 ja myöhemmin syntyneet)

Indigot (joukkuevoimistelu)

Adenia (tanssi)

Lisätietoa joukkueista voit kysellä valmennusvastaavilta Anni Taivaiselta ja Tinja Kariselta sähköpostilla rnvvalmennusvastaavat@gmail.com