Tuntikuvaukset: Lapset

Tiitiäisten jumppatreffit – taaperojumppaa yhdessä oman aikuisen kanssa

Tiitiäisten jumppatreffit on iloista yhdessäoloa taaperon (8kk-alle 3v.) ja oman aikuisen jumppatuokiolla. Jumppatuokio sisältää mm. sylileikkejä, köröttelyä, “ratsastusta”, musiikkiliikuntaa, vauvasirkustelua, laulu- ja loruleikkejä, välinejumppaa sekä temppu- ja touhuratoja. Aikuisen kanssa jumpatessaan taapero oppii hahmottamaan kehoaan ja liikkeiden rytmiä sekä tuntee iloa yhteisestä jumppatuokiosta. Tiitiäistaapero rakastaa liikkumista ja ilo tarttuu myös aikuisiin! Yhteinen ilo ja kiintymys kantavat läpi elämän!

Tenavien jumppatreffit – perheliikunta

Tenavien temppuilu on 3–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen jumppahetki, jossa erilaisten teemojen siivittämänä nautitaan musiikin ja liikkumisen ilosta. Musiikkiliikunnan lisäksi jumppatuokiot sisältävät mm. temppuratoja, laulu- ja loruleikkejä, sirkustelua ja välinejumppaa. Tenavien temppuilun avainsanoja ovat leikkimielisyys, yhdessäolo ja onnistumisen riemu. Tule mukaan Tenavien jumppatreffeille!

Perheliikkari 3-4v. & 5-6v. (Liikuntaleikkikoulu)

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on lapsen kehityksen huomioivaa ohjattua toimintaa. Perheliikkarissa jokainen lapsi saa liikkua oman aikuisen kanssa. Liikkarissa on lapsilähtöinen toimintatapa: tavoitteena on tarjota sellaisia monipuolisia liikunnallisia tehtäviä, joissa jokainen lapsi voi kokea iloa ja onnistumista! Liikkarissa lapsi pääsee tutustumaan liikunnan harrastamiseen lapsilähtöisesti, turvallisesti ja innostavasti. 

Perheteline 5-6v. 

Perheteline on iloinen ja vauhdikas lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia telinevoimistelun taitoja yhdessä ohjaajan ja oman aikuisen kanssa ja avustuksella. Tunneilla edetään yksilöllisesti omen taitojen mukaan. Aiempaa kokemusta telinevoimistelusta ei vaadita. Jumppa aloitetaan yhteisellä leikkimielisellä lämmittelyllä ja lopetetaan rentoutus- tai venyttelyhetkeen. Perheteline on suunniteltu perheille, joissa on 5-6 -vuotiaita lapsia.

Keijukarkelot 3-4v. & 5-6v.

Keijukarkeloissa 3-4v. ja 5-6v. pääsevät kokemaan liikunnan riemua tanssin kautta. Tunneilla opetellaan liikunnallisia taitoja tanssin ja rytmien parissa, päästään karkeloimaan yhdessä, tekemään temppuratoja sekä opettelemaan baletin alkeita. Tulethan karkeloimaan kanssamme!

Satutanssi 3-4v. & 5-6v.

Satutanssissa (3-4v ja 5-6v) tanssitaan ja jumpataan erilaisten satuteemojen innoittamana. Tuntien aikana tutustutaan tanssin alkeisiin erilaisten leikkien sekä musiikkien avulla. Satutanssissa hyödynnetään lasten mielikuvitusta sekä luovuutta, joka johdattaa sadun maailmoihin. Tanssitaan yhdessä läpi satumaailman!

Tempputemmellys 4-6v. pojat ja tytöt

”Tempputemmellys-tunneilla liikutaan, jumpataan, pelataan ja hassutellaan. Lapset oppivat liikunnan perustaitoja ja kehonhahmotusta. Luvassa on pelejä ja leikkejä sekä akrobatian alkeita ja perusteita kuperkeikasta kärrynpyörään. Hyppää mukaan tempputemmellykseen!

Voimistelun treeniryhmä 5-6v.

Voimistelun treeniryhmässä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kehon hallintaa, notkeutta ja liikkuvuutta sekä musiikkiliikunnallisia taitoja aina leikin kautta. Eikun voimistelemaan!