Tuntikuvaukset: Kouluikäiset 2023-2024

 

Mixed up dance 7-9v.
Mixed up dance on tanssillinen tunti, jossa harjoitellaan eri tanssilajien tekniikkaa, tehdään sarjoja ja koreografioita. Tunneilla kehitetään erityisesti koordinaatiota, tasapainoa, rytmin löytämistä ja löydetään tanssin riemu. Eikun liikkeet haltuun ja tanssimaan!

Nuorten tanssi 10-13v.
Nuorten tanssi on tanssillinen ja menevä tunti, jossa kehitetään eri tanssilajien teknillisiä taitoja, tehdään erilaisia liikesarjoja sekä haastetaan koreografioiden kautta tanssin harrastajia. Tunnilla kehitetään koordinaatiota, tasapainoa, harjoitellaan piruetteja sekä lisätään liikkuvuutta. Eikun jalat liikkeelle ja kohti tanssisalia!

Telinevoimistelu 7-12v.
Telinetreeni-tunnilla harjoitellaan telinevoimistelun taitoja yksilölliset taidot huomioiden sekä treenataan voimaa, ketteryyttä, tasapainoa, kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Voimistelun treeniryhmä 7-9v.
Voimistelun treeniryhmässä (7-9v.) kehitetään voimisteluun kuuluvia taitoja: Notkeutta, ketteryyttä, tasapainoa, kehon hallintaa sekä fyysistä voimaa. Ryhmä valmistaa treenaajiaan joukkuevoimisteluun.

Voikkatiimi 7-9v
Voikkatiimi harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan aktiivisesti, mutta ilolla joukkuevoimistelussakin tarvittavia taitoja, kuten hyppyjä, notkeutta, kehonhallintaa, tasapainoa ja fyysistä voimaa. Ryhmässä opetellaan aktiivisesti eri koreografioita ja osallistutaan seuran näytöksiin.

Voimistelukoulu Tähtiseuroille