Tuntikuvaukset: Kouluikäiset 2020-21

 

Perheteline 7-13v.
Perheteline on iloinen ja vauhdikas lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia telinevoimistelun taitoja yhdessä ohjaajan ja oman aikuisen kanssa ja avustuksella. Tunneilla edetään yksilöllisesti omien taitojen mukaan. Aiempaa kokemusta telinevoimistelusta ei vaadita. Jumppa aloitetaan yhteisellä leikkimielisellä lämmittelyllä ja lopetetaan rentoutus- tai venyttelyhetkeen. Perheteline on suunniteltu perheille, joissa on 7-13 -vuotiaita lapsia.

Temppupaja 8-15v.
Monipuolista temppuilua telinevoimistelun, parkourin ja voimistelun sisällöin. Motoriset perustaidot kehittyvät erilaisten tehtävien, harjoitteiden sekä pelien ja leikkien kautta. Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Yhdistetään voimaharjoittelua, voimistelua ja parkouria.

Tempputorstai I alkeis 7-12v.
Tunnilla opetellaan erilaisia taitoja ja temppuja voimaillen, voimistellen sekä voltteja tehden, parkouria unohtamatta! Alkeisryhmässä perehdytään temppujen alkeisiin ja perusteisiin. Tule rohkeasti mukaan temppuilemaan!

Tempputorstai II 7-12v.
Tunnilla opetellaan erilaisia taitoja ja temppuja voimaillen, voimistellen sekä voltteja tehden, parkouria unohtamatta! Ryhmässä huomioidaan jumpparin lähtötaidot eli sopii niin alkeita opetteleville, mutta myös temppuihin haastetta haluaville.

Mixed up dance 7-9v.
Mixed up dance on tanssillinen tunti, jossa harjoitellaan eri tanssilajien tekniikkaa, tehdään sarjoja ja koreografioita. Tunneilla kehitetään erityisesti koordinaatiota, tasapainoa, rytmin löytämistä ja löydetään tanssin riemu. Eikun liikkeet haltuun ja tanssimaan!

Nuorten tanssi 9-12v.
Nuorten tanssi on tanssillinen ja menevä tunti, jossa kehitetään eri tanssilajien teknillisiä taitoja, tehdään erilaisia liikesarjoja sekä haastetaan koreografioiden kautta tanssin harrastajia. Tunnilla kehitetään koordinaatiota, tasapainoa, harjoitellaan piruetteja sekä lisätään liikkuvuutta. Eikun jalat liikkeelle ja kohti tanssisalia!

Voimistelun treeniryhmä 7-9v.
Voimistelun treeniryhmässä (7-9v.) kehitetään voimisteluun kuuluvia taitoja: Notkeutta, ketteryyttä, tasapainoa, kehon hallintaa sekä fyysistä voimaa. Ryhmä valmistaa treenaajiaan joukkuevoimisteluun.