Tuntikuvaukset: Kouluikäiset 2020-21

 

Mixed up dance 7-9v.
Mixed up dance on tanssillinen tunti, jossa harjoitellaan eri tanssilajien tekniikkaa, tehdään sarjoja ja koreografioita. Tunneilla kehitetään erityisesti koordinaatiota, tasapainoa, rytmin löytämistä ja löydetään tanssin riemu. Eikun liikkeet haltuun ja tanssimaan!

Nuorten tanssi 9-12v.
Nuorten tanssi on tanssillinen ja menevä tunti, jossa kehitetään eri tanssilajien teknillisiä taitoja, tehdään erilaisia liikesarjoja sekä haastetaan koreografioiden kautta tanssin harrastajia. Tunnilla kehitetään koordinaatiota, tasapainoa, harjoitellaan piruetteja sekä lisätään liikkuvuutta. Eikun jalat liikkeelle ja kohti tanssisalia!

Showtanssi 12-17v.
Showtanssissa pääset harjoittelemaan meneviä musikaalityylisiä koreografioita tanssin tekniikkaa unohtamatta. Tunneilla keskitytään tanssin ilmaisuun, koordinaatioon ja tekniikan harjoitteluun aina ilon kautta. Tunti pohjautuu jazz, show ja nykytanssiin. Tunneille olet tervetullut taitotasosta huolimatta, pidetään hyvä fiilis yllä tanssin ja musiikin kautta.

Telinevoimistelun treeniryhmä, alkeet 7-9v.
Telinevoimistelun treeniryhmä harjoittelee telinevoimistelun perustaitoja, varioiden liikkeitä taitotason mukaisesti. Tunnit aloitetaan koko kehon kattavalla alkulämmittelyllä. Jokaisella tunnilla on taito-osuus, jolloin harjoitellaan telinevoimistelun perusliikkeitä ja niiden eri variaatioita. Aiempaa kokemusta telinevoimistelusta ei vaadita. Lopuksi venytellään.

Telinetreeni 10-14v.
Telinetreeni-tunnilla harjoitellaan telinevoimistelun taitoja yksilölliset taidot huomioiden sekä treenataan voimaa, ketteryyttä, tasapainoa, kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Voimistelun treeniryhmä 7-9v.
Voimistelun treeniryhmässä (7-9v.) kehitetään voimisteluun kuuluvia taitoja: Notkeutta, ketteryyttä, tasapainoa, kehon hallintaa sekä fyysistä voimaa. Ryhmä valmistaa treenaajiaan joukkuevoimisteluun.