Tuntikuvaukset: Aikuiset

Aikuiset naiset ja miehet, ikäraja 14v.

Ota tunnille mukaan: sopivat kengät, pyyhe, juomapullo ja jumppa-alusta.

TUNTIKUVAUKSET AIKUISET

Ikiliikkujat 60+
Ikiliikkujat on koko kehoa harjoittava ja huoltava tunti. Ikiliikkujat on varttuneemman väen rauhallinen ja hidastempoinen lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoittava tunti - venyttelyä unohtamatta. Tunti ei sisällä hyppyjä. Ikä on suuntaa antava, joten tunnille voi osallistua minkä ikäisenä ja kuntoisena tahansa! Tunnin tarkoituksena on löytää jokaiselle sopivat liikkeet. Tunnilla käytetään vaihtelevasti kehonpainoa, keppiä ja vastuskuminauhaa. Ryhmä sopii aloittelijoillekin. 

Muokkaus
Tule mukaan jumppaamaan perinteistä lihaskuntojumppaa, jonka aikana käydään läpi alkulämmittelyn lisäksi jalat, keskivartalo ja kädet. Tunnin lopussa palauttava venyttelyosuus. Mukaansatempaavat biisit auttavat vetämään koko jumpan täysillä alusta loppuun saakka! Voit itse säädellä, teetkö täysillä tahdin mukana vai omassa, rauhallisemmalla tahdilla.
Välineetön tunti, kaikki liikkeet tehdään omaa kehonpainoa hyödyntäen.  Tule nauttimaan perinteisen ihanasta lihaskuntojumpasta ja tuntemaan polte kropassasi!

Kehonhuolto (ma & pe)
Kehonhuollon tunnilla tehdään sekä aktiivisia liikkuvuusliikkeitä että pidempikestoisia ventyksiä. Käydään läpi koko keho ja rentouden avulla parannetaan liikkuvuutta. Liikkeitä tehdään sekä pystyasennossa että lattialla.

Lavis
Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.
Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Keppijumppa (seuralla omat kepit)
Keppijumppa on voimistelua, jossa apuvälineenä käytetään keppiä. Selkeät perusliikkeet parantavat verenkiertoa, vetreyttävät lihaksia ja laukaisevat lihasten jännitystiloja. Tunnin aikana keskitytään keskivartaloa tukeviin lihaksiin.

Lattarijumppa
Tervetuloa tanssimaan rennolla otteella lattareita soolona - emme sekoa pitkiin koreografioihin! Joka tunnilla mennään useaa tanssia: salsaa, chachata, sambaa, merengueta, jiveä, bachataa ihan oikeilla askelilla. Tule opettelemaan uusi kieli, tanssin kieli. Tavoite tunnille on kova: hiki, hyvä mieli ja hymy!

Jooga
Joogalla hymyä päivääsi! Lempeää flowjoogaa tukemaan kehosi sekä mielesi hyvinvointia. Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita! Tunti alkaa ja loppuu rentoutuksella. Harjoitukset tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Ota mukaasi joustava, lämmin asu ja jumppa-alusta / joogamatto.

Step + Muokkaus
Tällä tunnilla yhdistellään perinteistä lihaskuntojumppaa myös steppilautaa hyödyntäen! Vaihtoehtoja tunnilla annetaan runsaasti, sinä päätät oman treenisi tehokkuudesta! Tunnin alussa lämmitellään ja treenataan step-lautaa hyödyntäen ja tunnin loppuosan aikana treenataan kehonpainolla lihaskuntoa tehokkaasti. Lopussa lyhyt palauttelu. Tunti sopii kaikille eikä sisällä vaikeita askelsarjoja.

Kuntotanssi
Menevä tanssillinen tunti, joka koostuu erilaisista tanssityyleistä ja musiikeista. Kuntotanssi ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Jokainen liikkuu omalla tyylillään ja tehollaan.

Tehomuokkaus
Tehokasta koko kehon haastamista kehonpainolla ja kahvakuulia tai muita välineitä hyödyntäen. Tunnin aikana syke- ja lihaskuntoliikkeet vuorottelevat. Tunti sopii erityisen hyvin myös miehille!
Tällä tunnilla sinulla tulee varmasti hiki ja saat liikkua täysin itseäsi kuunnellen! Vaihtoehtoja annetaan tunneilla runsaasti, joten tule rohkeasti mukaan kokeilemaan.