N - TEAM

N - teamissä voimistelee 23 vuosina 2012-2013 - syntynyttä tyttöä. 

Joukkueet löydät instagramista: @nteam_rnv

NEDISSA

Nedissassa voimistelee kaksitoista reipasta voimistelijaa. Joukkue koostuu 2012-2013 vuonna syntyneistä tytöistä. Tytöt treenaavat kaksi kertaa viikossa 1,5h kerrallaan. Kauden aikana Nedissa osallistuu myös seuran leirille ja ikäkausitreeneihin sisarjoukkueen Neden kanssa.

Keväällä Nedissa osallistuu kolmeen stara-tapahtumaan. Tytöt nähdään myös esiintymässä seuran joulu- ja kevätnäytöksissä.

Nedissan treenit koostuvat monipuolisista harjoitteista sekä uusien taitojen opettelusta. Joukkueena tekemisen tunnetta ja hyvää fiilistä unohtamatta.

Joukkuetta valmentavat ja koreografioista vastaavat Laura Hannukainen ja Milla Nyroos.

Apuvalmentajina joukkueessa toimivat Vella ja Saana.

NEDE

Nedessä voimistelee yksitoista iloista ja motivoitunutta joukkuevoimistelijaa. Taitavat ja aurinkoiset tytöt ovat syntyneet vuosina 2012–2013.

Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa 1h 15min – 1h 30min kerrallaan. Syksyn aikana Nede keskittyy kehittämään erityisesti liikkuvuutta sekä oppimaan uusia lajiliikkeitä ja hiomaan jo opittuja taitoja entistä paremmiksi.

Omien harjoitusten lisäksi Nede osallistuu syksyn aikana seuran leiriviikonloppuun, N-teamin yhteisiin harjoituksiin sekä kummitreeneihin kummijoukkue Alyssan kanssa. Syyskaudella Nede ei kilpaile, mutta esiintyy seuramme joulunäytöksessä.

Nede on tällä kaudella ensimmäistä kertaa osallistumassa Kuortaneella järjestettävään voimisteluliiton 8–10 - vuotiaiden aluevalmennusleiritykseen. Innolla jo odotamme mitä kaikkea leireillä opimme!

Joukkuetta valmentavat ja koreografioista vastaavat Minea Koistinen ja Pinja Nissilä.

Apuvalmentajina toimivat Emma ja Ella.