Tuntikuvaukset: Lapset 2020-21

Tiitiäisten jumppatreffit – taaperojumppaa yhdessä oman aikuisen kanssa

Tiitiäisten temmellys on iloista yhdessäoloa taaperon (7kk-2,5v) ja oman aikuisen jumppatuokiolla. Jumppatuokio sisältää mm. sylileikkejä, köröttelyä, “ratsastusta”, musiikkiliikuntaa, vauvasirkustelua, laulu- ja loruleikkejä, välinejumppaa sekä temppu- ja touhuratoja. Aikuisen kanssa jumpatessaan taapero oppii hahmottamaan itseään, kehoaan ja liikkeiden rytmiä. Tiitiäistaapero rakastaa liikkumista ja ilo tarttuu myös aikuisiin! Tervetuloa Tiitiäisiin!

Tenavien jumppatreffit – perheliikunta

Tenavien temppuilu on 3–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen jumppahetki, jossa erilaisten teemojen siivittämänä nautitaan musiikin ja liikkumisen ilosta. Musiikkiliikunnan lisäksi jumppatuokiot sisältävät mm. temppuratoja, laulu- ja loruleikkejä, sirkustelua ja välinejumppaa. Tenavien temppuilun avainsanoja ovat leikkimielisyys, yhdessäolo ja onnistumisen riemu. Tule mukaan Tenavien jumppatreffeille!

Temppuratajumppaa – perheliikunta

Iloinen ja vauhdikas lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki monipuolisella teline- ja välineradalla. Tunnin aloittavat yhteiset alku- ja liikuntaleikit, jonka jälkeen siirrytään yhdessä rakennetulle temppuradalle. Radoilla on erilaisia teemoja, jotka vaihtelevat. Temppuratajumppa on suunniteltu perheille, joissa on 2-4v. lapsia. Temppuratajumpassa pääsee liikkumaan yhdessä oman aikuisen seurassa! Nyt temppuilemaan!

Keijukarkelot

Keijukarkeloissa (3-4v ja 5-6v tytöt) tanssitaan ja karkeloidaan, leikitään liikunnallisia laululeikkeja ja jumpataan erilaisten välineiden ja temppuratojen parissa. Opitaan leikin avulla baletin alkeita. Tämä on kutsu karkeloimaan!

Satuseikkailu

Satuseikkailussa (4-6v. tytöt ja pojat) seikkaillaan ja liikutaan hauskojen satuaiheiden siivittäminä. Kehontuntemus ja perustaidot kehittyvät hauskan liikuntaseikkailun aikana. Seikkailuissa käytetään mielikuva- ja satuliikuntaa ja välillä erilaisia jumppavälineitä sekä toisinaan rakennetaan seikkailuratoja. Tempaudu mukaan Satuseikkailuun!

Jumppakivaa

Jumppakivaa tunneilla liikutaan, jumpataan, pelataan ja hassutellaan. Lapset oppivat liikunnan perustaitoja ja kehonhahmotusta. Luvassa on pelejä ja leikkejä sekä akrobatian alkeita ja perusteita kuperkeikasta kärrynpyörään. Hyppää mukaan jumppakivaan!

Voimistelun treeniryhmä

Voimistelun treeniryhmässä (5-6v tytöt) harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kehon hallintaa, notkeutta sekä joukkuevoimistelun alkeistaitoja leikinomaisesti ja musiikkiliikunnan avulla. Voimistelu on kivaa!