Tuntikuvaukset: Lapset

2019-2020

Tiitiäisten temmellys – vauva- ja taaperojumppaa

Tiitiäisten temmellys on iloista yhdessäoloa taaperon (6kk-2v) ja vanhemman jumppatuokiolla. Jumppatuokio sisältää mm. sylileikkejä, köröttelyä, “ratsastusta”, musiikkiliikuntaa, vauvasirkustelua, laulu- ja loruleikkejä, välinejumppaa sekä temppu- ja touhuratoja. Aikuisen kanssa jumpatessaan taapero oppii hahmottamaan itseään, kehoaan ja liikkeiden rytmiä. Tiitiäistaapero rakastaa liikkumista ja ilo tarttuu myös aikuisiin!

Tenavien temppuilut – perheliikunta

Tenavien temppuilu on 2–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen jumppahetki, jossa erilaisten teemojen siivittämänä nautitaan musiikin ja liikkumisen ilosta. Musiikkiliikunnan lisäksi jumppatuokiot sisältävät mm. temppuratoja, laulu- ja loruleikkejä, sirkustelua ja välinejumppaa. Tenavien temppuilun avainsanoja ovat leikkimielisyys, yhdessäolo ja onnistumisen riemu.

Temppuratajumppaa – perheliikunta

Iloinen ja vauhdikas lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki monipuolisella teline- ja välineradalla. Tunnin aloittaa yhteinen laulu- ja liikuntaleikki, jonka jälkeen siirrytään yhdessä rakennetulle telineradalle. Radoilla on erilaisia teemoja, jotka vaihtuvat kolmen viikon välein Temppuratajumppa on suunniteltu perheille joissa on 2-4v. lapsia. Temppuratajumpasta saa hyvän pohjan tuleville harrastuksille.

Perhetelinejumppa

Telinevoimistelua yhdessä oman aikuisen kanssa lapsen taidot huomioiden alkeista vaativampiin liikkeisiin. Aikuiset avustavat lapsiaan harjoittelussa.

Keijukarkelot

Keijukarkeloissa ((3-4v ja4-6v tytöt) tanssitaan ja karkeloidaan, leikitään liikunnallisia laululeikkeja ja jumpataan erilaisten välineiden ja temppuratojen parissa.

Satumetsän seikkailijat

Satuseikkailussa (3-4v työt ja pojat) ja (5-6v tytöt ja pojat) seikkaillaan ja liikutaan halki hauskan satumetsän. Sadunmaailman siivittäminä opettelemme voimistelun perustaitoja mielikuvien ja musiikkiliikunnan avulla. Seikkailuissamme käytämme välillä erilaisia jumppavälineitä ja rakennamme seikkailuratoja.

Tanssin taikaa

Tanssin taikaa tunnilla (3-5v) ja (5-7v) tanssitaan erilaisten satu- ja taikateemojen tahdittamana. Tanssin lomassa leikitään erilaisia liikunta- ja laululeikkejä, käytetään välillä välineitä ja opitaan erilaisia liikuntataitoja.

Vikkelät vipeltäjät

Vikkelissä vipeltäjissä (5-6v pojat ja tytöt) vilistellään vauhdikkaasti energiaa purkaen ja erilaisia jumppatouhuja opetellen. Rakennamme hauskoja temppu- ja seikkailuratoja ja jumppailemme iloisesti vinhoilla välineillä. Tunnin lopussa rentoillaan posket punaisina ja hiki kainalossa hymyssä suin.

Voimistelun treeniryhmä

Voimistelun treeniryhmässä (5-6v tytöt) harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kehon hallintaa, notkeutta sekä joukkuevoimistelun alkeistaitoja.