Tuntikuvaukset: Kouluikäiset

Kouluikäiset

2019-2020

Mixed up dance 8-11-v

Mixed Up Dance on tanssillinen ja menevä tunti, jossa opitaan eri tanssityylejä aina baletista hiphopiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, ja eri liikesarjoja joista rakennetaan pieniä koreografioita. Tunnin lopuksi venytellään. Tunnille sopivat varusteet ovat toppi/t-paita, joustavat housut, paljaat jalat sekä juomapullo.

Nuorten tanssi 12-15-v

Nuorten tanssi on tanssillinen ja menevä tunti, jossa opitaan eri tanssityylejä aina baletista hiphopiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, ja eri liikesarjoja joista rakennetaan koreografioita. Tunnin lopuksi venytellään. Tunnille sopivat varusteet ovat toppi/t-paita, joustavat housut, paljaat jalat sekä juomapullo.

Voimistelun treeniryhmä

Voimistelun treeniryhmässä (7-9v tytöt) harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kehon hallintaa, notkeutta sekä joukkuevoimistelun taitoja.

Freegym

Freegym on nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymiä voi harrastaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu - kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset on tässä lajissa unohdettu.