Tuntikuvaukset: Kouluikäiset 2020-21

 

Freegym

Freegym on nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymiä voi harrastaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu - kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset on tässä lajissa unohdettu.

Mixed up dance 7-9-v

Mixed Up Dance on tanssillinen ja menevä tunti, jossa opitaan eri tanssityylejä aina baletista hiphopiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, ja eri liikesarjoja joista rakennetaan pieniä koreografioita. Tunnin lopuksi venytellään. Tunnille sopivat varusteet ovat toppi/t-paita, joustavat housut, paljaat jalat sekä juomapullo.

Nuorten tanssi 9-12-v

Nuorten tanssi on tanssillinen ja menevä tunti, jossa opitaan eri tanssityylejä aina baletista hiphopiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, ja eri liikesarjoja joista rakennetaan koreografioita. Tunnin lopuksi venytellään. Tunnille sopivat varusteet ovat toppi/t-paita, joustavat housut, paljaat jalat sekä juomapullo.

PerheFreegym

PerheFreegym on perheille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymiä voi harrastaa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu - kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset on tässä lajissa unohdettu. PerheFreegymissä lapset opettelevat uusia taitoja aikuisten avustaessa, mutta halutessaan myös aikuisten on mahdollisuus haastaa itsensä ja oppia uusia temppuja. Tässä ryhmässä temppuillaan yhdessä!

Voimistelun treeniryhmä

Voimistelun treeniryhmässä (7-9v) kehitetään notkeutta, ketteryyttä, koordinaatiota, tasapainoa ja fyysistä voimaa. Ryhmässä harjoitellaan voimistelun perustaitoja sekä valmiutta joukkuevoimisteluun.