Loppukauden aikuisten jumppakortit alehintaan!

Jos et ole vielä ostanut Rauman Naisvoimistelijoiden jumppakorttia kaudelle 2023-2024, niin nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa jumppakortti alehintaan.

Loppukauden aikuisten jumppakortti 95 € ja eläkeläisten ja opiskelijoiden 80 €. Hinnat sisältävät loppuvuoden jumpat sekä kevään jumpat.

Voit lunastaa itsellesi myös kevään 2024 jumppakortin hintaan 70 €.

Kaikkien jumppakorttien hinnat sisältävät seuran 10 € jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa toimintakauden 2023-2024 loppuun saakka.

Jumppakortin voi ostaa ilmoittautumalla jumppiin tästä linkistä tai tulemalla toimistollemme.

Toimisto sijaitsee Lokki-talolla osoitteessa Seminaarinkatu 3.

Palvelemme maanantaisin klo 14.30-17, tiistaisin klo 11-13, ja torstaisin 14-17. Muina aikoina voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@raumannaisvoimistelijat.fi.

Jos ilmoittaudut jumppiimme järjestelmän kautta, niin saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun, jonka voit maksaa verkkopankissa. Toimistolla maksaessa meillä käy käteinen sekä pankkikortti.

Voit maksaa jumppasi tai jumppakorttisi myös työpaikan antamilla liikuntaeduilla. Nyt kannattaa hyödyntää loppuvuonna vanhenevat ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak -etusi meillä!

Tarran saat toimistolta tai jumppakumppaneilta jumppien yhteydessä maksutositetta vastaan.

Nyt kannattaa liittyä energiseen joukkoomme ja tulla kokeilemaan monipuolista jumppatarjontaamme. Jumpistamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, haluat sitten energisempää tai sitten vähän rauhallisempaa jumppaa.

Nyt viimeistään kannattaa panostaa omaan hyvinvointiin ja lunastaa jumppakorttimme loppukaudeksi!

#raumannaisvoimistelijat
#elämäsiliikuttaja #aikuistenjumpat #loppukausiedullisemmin #panostahyvinvointiisi