Kanali ympär -kävelytapahtuma Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2024

Rauman kaupunki järjestää yhteistyössä Rauman Ladun kanssa Kanali ympär -tapahtuman perjantaina 10.5. Tapahtumassa kävellään Kanalin vartta mukaileva lenkki yhdessä kaupungin johdon kanssa. Vastaava kävelytapahtuma toteutettiin ensimmäisen kerran lokakuussa 2023.

Kierroksen pituus on yhteensä 3,2 kilometriä. Lenkille voi lähteä kahtena eri lähtöaikana, joko klo 15 tai klo 16. Lähtöpaikkana on kaupungintalon edusta osoitteessa Kanalinranta 3.

Kävelylenkin suorittaneille on tarjolla grillimakkaraa sekä kahvia ja mehua. Kahvilipukkeen saa lenkin puolesta välistä, jossa on myös Rauman Ladun järjestämää taukojumppaa.

– Tapahtuman tavoitteena on lisätä arkiliikuntaa, yhteisöllisyyttä sekä osallisuutta. Haluamme kutsua kaikki kuntalaiset mukaan yhteiselle kävelylle, hyvinvointipäällikkö Kristiina Kuusio sanoo.

Kanali ympär -tapahtuma on osa Rauman kaupungin hyvinvointiohjelmaa. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa kuntalaisten ja erityisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden toimintakykyä, liikkumista sekä mielen hyvinvointia.

Unelmien liikuntapäivä on Suomen Olympiakomitean koordinoima kaikenlaisen liikkumisen juhlapäivä, jonka tarkoituksena on innostaa ihmisiä kokeilemaan uusia lajeja tai viettämään omanlaisensa liikuntapäivän.

Lisätietoja tapahtumapäivästä löytyy Olympiakomitean sivuilta.

Kuva: Rauman kaupunki