Valmennuksen Tsempparit

Seuran valmennusjoukkueet  valitsevat vuosittain jokaisesta joukkueesta voimistelijan, joka palkitaan Tsemppari-tunnustuksella. Tsemppari on voimistelija, joka on harjoitellut ahkerasti ja sitoutuneesti, on kehittynyt kauden aikana tasollaan ja osaa huomioida joukkuetovereitaan. Vaikka tämä kausi päättyikin ennen aikojaan ja täysin odottamatta maailmanlaajuisen poikkeustilanteen vuoksi, on joukkueissa tehty paljon työtä koko kauden ajan ja jokainen voimistelija on antanut hienon panoksen joukkueilleen.

Kiitos kaikille voimistelijoille, heidän tukijoukoilleen ja valmentajille kuluneesta kaudesta!

Tsemppari-palkitut joukkueittain - Lämpimät onnittelut palkituille!

Nede

Hän on jo taitava voimistelija, joka on äärimmäisen innostunut kehittämään omia taitojaan. Hän on treeneissä aktiivinen ja uskaltaa rohkeasti kokeilla uusia juttuja, eikä lannistu, vaikka jokin ei heti sujuisi. Hän on varma esiintyjä ja osaakin mm. kilpailuohjelman laskut äärimmäisen hyvin.

Kauden tsemppari on Isabella! Onnea!

Nedissa

Hän on tunnollinen harjoittelija, joka kuuntelee ohjeet tarkasti. Hän keskittyy omaan suoritukseensa ja pyrkii aina tekemään parhaansa. Hänellä on hyvä rytmitaju ja hän osaakin kilpailuohjelman laskut todella tarkasti.

Kauden tsemppari on Miia! Onnea!

Cerei

Hän on voimistelijana äärimmäisen taitava ja tunnollinen. Treeneissä hän keskittyy ja kuuntelee ohjeet huolella. Hän treenaa aina ahkerasti ja tekee kaiken täysillä. Hän jaksaa yrittää eikä luovuta, vaikka jokin olisikin vaikeaa eikä heti onnistuisi. Hän on toiset huomioiva joukkuekaveri. Hän pitää yllä hyvää joukkuehenkeä ja innostaa myös muita omalla upealla asenteellaan treenaamista kohtaan.

Kauden tsemppari on Lumia! Onnea!

Cerise

Hän keskittyy treeneissä omaan tekemiseen, vaikka ympärillä olisikin hälinää. Hän antaa muille treenirauhan. Hän tekee aina parhaansa ja on kehittynyt kuluneen kauden aikana hienosti.

Kauden tsemppari on Neea! Onnea!

Ceriis

Hän tekee siististi ja rauhallisesti, niin ohjelmassa kuin harjoitteissa. Hän kuuntelee huolellisesti ohjeet ja pitää keskittymisellään myös huolen siitä, että muillakin on treenirauha. Hän korjaa aina tarkasti puhtaat linjat ja näyttää upeat ojennukset. Hän suorittaa liikkeet loppuun asti ja on aina iloisella mielellä treenaamassa.

Kauden tsemppari on Lumia!

Oxalia

Hän tulee treeneihin aina hymyssä suin, piristäen samalla muun joukkueen ja valmentajat. Hän on kehittynyt kuluneen kauden aikana valtavasti periksiantamattoman luonteensa ja sinnikkyytensä avulla. Hän ei pelkää pyytää apua ja uskaltaa kokeilla uusia juttuja kerta toisensa jälkeen, kunnes ne onnistuvat. Kiinnostus lajiin näkyy ahkerassa harjoittelussa sekä treeneissä, että kotona. Hän on taitava jokaisella osa-alueella ja erityisesti liikkuvuus sekä tanssillisuus ovat kasvaneet kuluneen kauden aikana. Viimehetken muutoksetkaan ohjelmassa eivät haittaa tämän tytön keskittymistä.

Kauden tsemppari on Tiia! Onnea!

Oxalis

Hän on aina motivoitunut ja iloinen. Hän on treenaaja, joka ottaa kaikki huomioon ja kuuntelee ohjeet alusta loppuun tunnollisesti. Hän on voimistelija, joka harjoittelee treenisalin ulkopuolellakin ahkerasti ja on motivoitunut oppimaan koko ajan jotakin uutta.

Kauden tsemppari on Enni! Onnea!

Lilie

Hän on ahkera treenaaja; aina treeneissä paikalla sekä harjoittelee myös kotona. Hän on innostunut kehittymään ja kokeillut uusiakin liikkeitä reippaasti ja rohkeasti sekä samalla aktivoinut myös muuta joukkuetta. Hän keskittyy ja tsemppaa treeneissä, kuuntelee tarkkaan ohjeita ja osaa korjata omaa tekemistään niiden perusteella. Hän on tarkka ja huolellinen tanssija, joka on taitava kaikilla osa-alueilla.

Kauden tsemppari on Vella! Onnea!

Lidia

Hänellä on ihana positiivinen ja innostunut asenne. Hän ottaa kaikki huomioon: pyytää mukaan, juttelee ja haluaa olla kaikkien kaveri. Hän kehuu ja osaa myös antaa rakentavaa palautetta toisille. Hän kuuntelee ohjeita tarkkaan ja tekee aina parhaansa, mikä näkyy nopeana kehityksenä monella osa-alueella. Hän haluaa kehittyä ja innostaa positiivisuudellaan myös muita.

Kauden tsemppari on Essi! Onnea!

Liliac

Hän on treenannut koko kauden tunnollisesti ja ahkerasti, samalla myös treenaten toista lajia yhtä tavoitteellisesti. Hän on kauden aikana kasvanut voimistelijana paljon ja kehittynyt taidollisesti kaikilla osa-alueilla. Hän hoitaa esimerkillisesti roolinsa joukkueen kapteenina, tsemppaa ja kannustaa aina myös joukkuekavereitaan.

Kauden tsemppari on Ella! Onnea!

Adiina

Hänellä on ollut koko kauden ajan loistava asenne tekemiseen. Hän on kaikkien kaveri eikä koskaan puhu ikävästi muista tai treeneistä. Hän on motivoitunut, erittäin taitava ja ottaa palautteen vastaan hyvin: korjaa virheensä ja tekee aina parhaansa. Lisäksi hän on keväällä jaksanut tehdä hienosti kotitreenejä haastavan ajanjakson aikana.

Kauden tsemppari on Anni! Onnea!

Alyssa

Hän on aina positiivinen ja käy ahkerasti harkoissa. Hän on rauhallinen ja keskittyy treenaamiseen, välillä jopa komentaa muita joukkuelaisia. Hänen vahvuuksiaan ovat kestävyys ja ketteryys.

Kauden tsemppari on Lotta! Onnea!