Uudistunut seuravaatemallisto

Vihdoin se on avattu... Nimittäin pitkään odotettu Rauman Naisvoimistelijoiden verkkokauppa, joka on tehty yhteistyössä TEAM PLACE -urheiluvaatemerkin kanssa!

Verkkokaupasta voit nyt helposti ostaa Rauman Naisvoimistelijoiden logolla varustettuja urheiluvaatteita kätevästi suoraan seuran nettisivuilta lähimpään postiin kuljetettuna. Voit maksaa ostoksesi halutessasi heti tai myöhemmin laskulla.

TEAM PLACE tarjoaa RNv :n jäsenille edullisemman hinnan ja laadukkaat treenivaatteet. Halutessasi voit myös painattaa oman tai joukkueen nimen ostamaasi urheiluvaatteeseen. Verkkokaupasta löytyy kokoja jokaiselle, jopa koosta 110 kokoon XL! Sivun linkistä pääset helposti verkkokauppaan, josta näet kattavan valikoiman vaatteita. Ja pysythän kuulolla, nimittäin verkkokauppaa pyritään päivittämään vähän väliä, jolloin sinne ilmestyy uusia treenivaatteita tai voimisteluasusteita!

Vaatevalikoimasta ja projektin suunnittelusta sekä toteutuksesta vastasi seuran NuVo-team!

Syksyllä 2018 Nuvo-tiimimme idea omasta seuravaatemallistosta sai ensisysäyksen. Alkutalvella 2019 projekti lähti seuran toimistolla toden teolla käyntiin. Kuvassa ylhäällä vas. Aino Sihvonen, Martta Mäntynen, Elli Luovila ja Netta Railo, alhaalla vas. Jutta Lakaniemi (leader), Heidi Nurmi, Eveliina Järvi ja Veronika Neboz. ​

Mukavia shoppailuhetkiä!