Tule liikkumaan kanssamme!

Olisi mahtavaa, jos saisimme miehet mukaan liikkumaan kanssamme vaikka kaikkiin jumpiimme!

Aikuisliikkujan tulee olla 14-vuotias mies tai nainen, muita kriteereitä meillä ei ole! 

Jumppamme soveltuvat erinomaisesti miehille, vaikka olemmekin Naisvoimistelijat-nimellä toimiva seura! Älä anna nimen häiritä, vaan tule testaamaan!

Tiistaille olemme luoneet miehiä varten oman Äijätreenin, jossa ei askelsarjoja tehdä eikä tarvitse olla rytmitajuinen. Äijätreeni on tiistaisin klo 19.05-20 Winnova Steniuksenkadun salissa (THOL). Sinne voi tulla puolison kanssa tekemään paritreenin tai ottaa kaverin mukaan! 

Mies, tule tutustumaan myös muihin jumppiimme!
Suosittelemme erityisesti seuraavia miehille:

Maanantaisin vedetään kova lihaskuntotreeni vastuskuminauhaa ja painoja hyödyntäen LesMills Tonessa klo 17.45-18.30 Raumanmerellä!

Tiistaisin ennen Äijätreeniä voi vetää Steniuksenkadulla klo 18-19 LesMills Bodycombatissa hyvän treenin: Iskuja, potkuja ja sarjoja tehdään mukaansatempaavan musiikin tahdissa. 

Keskiviikkoisin Muokkaus Winnova Steniuksenkadulla klo 18.15-19, jossa vedetään koko kropan muokkaus kehonpainoa käyttäen. Tässä jumpassa saat tehdä juuri sellaisen treenin kuin haluat!

Sunnuntaisin Koko Kroppa haastaa vastuskuminauhan ja muiden välineiden kanssa nimensä mukaisesti koko kropan! Ylläolevat treenit sopivat miehille aivan varmasti, tule testaamaan ja ihastu!

Tutustu myös muihin jumppiimme tuntikuvauksista kotisivuiltamme https://raumannaisvoimistelijat.fi/tuntikuvaukset-aikuiset 

Kertamaksu onnistuu erittäin helposti:

  • ostamalla toimistoltamme lippuja
  • maksamalla se Mobilepaylla käyttäen numeroa 64053
  • liikuntaetuussovelluksilla (ePassi/Smartum).

Toimistomme on auki maanantaisin klo 14-17.30, tiistaisin klo 13-16.30 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16.
Tervetuloa!

Tule mukaan, vihdoin päästään taas yhdessä livenä liikkumaan!
#elämäsiliikuttaja