JUMPPAKAUSI ALKAA MAANANTAINA 7.9.2020

Voimistelun syyskausi on täällä! Kaikki tunnit alkavat maanantaina 7.9. lukujärjestysten mukaisesti. Lukujärjestykset, tuntikuvaukset ja toimintapaikat löydät sivuiltamme Kausi 2020-2021 -valikosta. 

Huom! Ilmoittautuminen lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmiin alkaa maanantaina 31.8. klo 17 alkaen. Ilmoittautumiset tapahtuu sähköisesti kotisivujen Ilmoittautuminen -valikon kautta.

Aikuisten ilmoittautuminen on jo avoinna.

Toiminta-ajat:

Syyskausi 7.9. - 4.12. 2020

Syyslomalla 21. - 25.10. 2020 ei ole tunteja.     

Kevätkausi 11.1. - 7.5.2021

Hiihtolomalla, vko 8 ei ole tunteja                                                                                                   

Keväisen poikkeustilanteen jälkeen olemme valmiina aloittamaan toiminnan ja tarjoamme alkavalla kaudella monipuolista liikuntaa kaikenikäisille raumalaisille.  Aikuisille on tarjolla ryhmäliikuntatunteja viitenä päivänä viikossa. Myös lapsille ja nuorille on tarjolla harrasteliikunnan ryhmiä usempana päivänä viikossa. Lisäksi seura tarjoaa perheliikunnan tunteja, jossa pienet lapset voivat jumpata yhdessä oman tutun aikuisen kanssa.

TERVETULOA MUKAAN ELÄMÄSILIIKUTTAJAN MATKAAN !

Alkavalla kaudella huomioimme toiminnassamme koronaepidemiasta aiheutuvat toimenpiteet hygienian ylläpitämiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Olethan vastuullinen ja tutustut ohjeisiimme!

Noudatamme turvallisen harrastamisen takaamiseksi Voimisteluliiton ohjeistuksia, joissa on otettu huomioon Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, valtioneuvoston sekä Olympiakomitean ohjeistukset.

Jokaisen yksilön vastuulla on huolehtia seuraavista asioista:

 • Voimisteluseurojen toimintaan voi osallistua vain oireettomana.
 • Emme käsittele käteistä rahaa. Syksyn aikana jumppiin osallistutaan joko jumppakortilla tai toimistoltamme ostettavilla kertamaksulipukkeilla.
 • Pidäthän huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
 • Juomapullo on vain henkilökohtaisessa käytössä, ethän lainaa pulloasi toisille.
 • Varaa riittävästi aikaa tunneille saapumiseen. Pukuhuoneissa ja käytävillä joudutaan mahdollisesti rajoittamaan yhtäaikaista oleskelua ja tämä voi aiheuttaa jonottamista. Muista turvavälit. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.
 • Lasten ja nuorten ryhmissä mahdollisen saattajan / hakijan toivotaan odottavan ulkona, Alle kouluikäisten lasten saattaminen sisätiloihin sallitaan, mutta saattajan / hakijan tulee välttää kontaktia muihin paikalla oleviin.
 • Tarpeetonta fyysistä kosketusta on hyvä välttää (esimerkiksi kättely, halaaminen).
 • Kun tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
 • Jos olet matkustanut ulkomaille, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.
 • Ilmoitathan heti seuran sähköpostiin (toimisto@raumannaisvoimistelijat.fi), mikäli olet osallistunut seuran tunneille koronavirustartunnan alaisena.
 • Jokainen jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan.

Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa!

SAIRASTUMINEN

Tunneille ei saa osallistua, jos on hengitystieinfektion oireita, vaan on jäätävä matalalla kynnyksellä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairastapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen tunneille paluuta.