Sunnuntain jumppa-ajat muuttuneet

Sunnuntain jumpat pidetään kevätkaudella Raumanmeren koululla. Huomioithan aikaisemman aloitusajankohdan Syke Workoutin kohdalla. Uutena tuntina sunnuntaisin alkaa LesMills Bodycombat, jonka ohjaajana toimii Laura Nieminen-Tomminen.

Sopii myös miehille! Viikolla 2 ilmainen kokeiluviikko. Tervetuloa!  #elämäsiliikuttaja

klo 16.30 - 17.15 

Syke Workout (Toiminnallinen treeni) - Ohjaajana Heidi Nordvall

Toiminnallisessa treenissa treenataan kroppaa kokonaisvaltaisesti. Treenissä ei vain vahvisteta lihaksia, vaan kuormitetaan koko kehoa. Toiminnallinen treeni nostaa sykettä, polttaa rasvaa ja parantaa voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Useita lihasryhmiä treenataan samanaikaisesti. Oman kehon lisäksi treenissä käytetään hyväksi mm. kahvakuulaa sekä kuntopalloa. Välineet tekevät treenistä monipuolisemman ja mielekkäämmän. Toiminnallinen treeni on paitsi monipuolista, myös monimuotoista. Treenin sisältö vaihtelee tunneittain. Jokainen tekee treeninsä oman kuntotasonsa mukaisesti, jokaiselle liikkeelle löytyy vaihtoehtoja. Treeni tarjoaa: – tehokasta kuntoilua ajallisesti – parempaa keskivartalon hallintaa – parempaa suorituskykyä ja jaksamista – vaihtelevaa ja monipuolista liikuntaa – motivoivaa liikuntaa ikään ja kokoon katsomatta – uusia urheilullisia tuttavuuksia. Treenin lopussa voit todeta: Hyvä treeni, parempi mieli!  

klo 17.20 - 18.20

Lesmills Bodycombat® - Ohjaajana Laura Nieminen-Tomminen

Bodycombat on energinen, intensiivinen ja voimaannuttava treeni, jonka liikkeet perustuvat itsepuolustus- ja kamppailulajeihin. Iskuja, potkuja ja sarjoja tehdään mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Bodycombat treenaa koko kehoa kehittäen myös nopeutta, ketteryyttä ja koordinaatiota.