Kaikkien aikojen ensimmäinen Seurapaitapäivä ti 24.9.19

Tiistaina 24.9. vietetään valtakunnallista Seurapaita – päivää, joka on osa #seurasydän – kampanjaa.

Seurapaitapäivä on yksi koko #seurasydän – kampanjan kohokohdista, jolloin kaikkia suomalaisia kannustetaan pukemaan töihin, kouluun, päiväkotiin ja muihin päivänsä menoihin oman seuran paita, takki tai muuten sonnustautumaan seuran väreihin ja juhlistamaan näin kaikkien aikojen ensimmäistä seurapaitapäivää.

Rauman Naisvoimistelijat on mukana #seurasydän – kampanjassa ja haastammekin kaikki jäsenemme niin voimistelijat kuin jumpparitkin aina vauvasta vaariin sekä tietenkin myös heidän taustajoukkonsa tunnustamaan seuramme värejä ja näyttämään, kuinka seurasydän sykkii Rauman Naisvoimistelijoille. Ilman teitä jäseniämme ei meillä olisi hyvää ja toimivaa seuraa - Iloitaan kaikki yhdessä siitä ja osoitetaan yhteenkuuluvuuttamme päivän aikana.

Jaa oma Seurapaitapäivän kuvasi sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtageja #seurasydän, #seurapaitapäivä sekä #elämäsiliikuttaja. Mainitse kuvasi yhteydessä myös mahdollisuuksien mukaan Rauman Naisvoimistelijat.

Sykkiihän sinullakin seurasydän! 

Mikä on #seurasydän?

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä.

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen, niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään.

Haluamme herättää seurat sekä yhteiskunnan näkemään seuratoiminnan yhteisöllisyyden tärkeyden, niin yksilölle kuin laajemmin koko yhteiskunnalle. Silloin seuraihmiset voivat kokea vilpitöntä ylpeyttä toiminnastaan ja muistaa seuratoiminnan olevan arvokasta, merkityksellistä työtä. Seurasydäntä seuraamalla myös uudet ihmiset voivat löytää tiensä seuratoimintaan.

Seurasydän on koko urheiluyhteisön yhteinen ponnistus, joka lentää sosiaalisessa mediassa seurojen ja niiden parissa toimivien aktiivisuudella. Kampanja leviää sosiaalisessa mediassa hastagillä #seurasydän. Sitä käyttämällä jokainen voi kertoa oman tarinansa, kiitoksensa ja fiiliksensä. Ensimmäisen viikon aikana näitä tarinoita ja kuvia on kertynyt jo lähes 1000.

Seurasydän ja yh­teisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa medi­assa, YLE:n kanavilla kuin seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä ja tapahtumissa koko syksyn aina Urheilugaalaan 16.1.2020 saakka.

#seurasydän

#elämäsiliikuttaja

#raumannaisvoimistelijat