NIMITYSUUTISIA! Toiminnanjohtaja aloittaa 1.7. 2021 alkaen.

Seuramme sai toiminnanjohtajan

Seurahistoriamme ensimmäiseksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty 1.7.2021 alkaen Mari-Elina Vene. 

Toiminnanjohtajaksi nimitetylle Mari-Elinalle seura on ehtinyt tulla jo tuttuksi monesta näkökulmasta. Hän on toiminut seurassamme ohjaajana, johtokunnan jäsenenä sekä seuratyöntekijänä viime syksystä lähtien ottaen haltuunsa seuran arjen pyörittämisen. Toiminnanjohtajan tehtävä onkin hänelle luonteva jatke lähteä  nyt vastaamaan myös seuran operatiivisesta toiminnasta sekä seuran kehittämisen suunnittelusta ja koordinoinnista.  

Mari-Elina lähtee uuteen toimenkuvaansa innokkaana ja myös ylpeyttä tuntien saatuaan luottamuksen lähteä hoitamaan tätä toiminnanjohtajan tehtävää ensimmäisenä seurahistoriamme aikana.

”Seuralla on vankka perusta, pitkät perinteet sekä loistava yhteistyökykyinen ja kehittämishaluinen johtokunta, joiden tuella RNv:tä on mielekästä lähteä kehittämään entistä toimivammaksi ja tuoda tiettyjä juttuja aikaan sopivammaksi”, hän täsmentää.

Lisäksi loppusuoralla olevat YAMK-opinnot tukevat uutta toiminnanjohtajaa asiantuntijuuden ja johtamisen opintojen myötä myös terveyden edistämiseen liittyvissä asioissa. Ja siitähän myös liikuntaseuratoiminnassa on kyse, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Uusi toiminnanjohtaja asettaa työlleen myös selviä tavoitteita jo heti toimensa alkumetreillä:

  • Asiakaslähtöisyyden lisääminen ja jatkuva kehittäminen
  • Sekä seuratoimijoiden että seurojen välisen yhteistyön mahdollistaminen niiltä osin kuin ne toisensa kohtaavat, painottaen kaikkien yhteistä tavoitetta liikuttaa mahdollisimman monia raumalaisia vauvasta vaariin
  • Kehittää seuran sisäisiä toimintoja ja johtaa niiden toteutuminen myös teoriasta käytäntöön
  • Tarttuminen erilaisiin yhteistyömahdollisuuksiin

Toiminnanjohtaja kehittää myös seuran markkinointia ja toteuttaa sitä yhdessä seuran markkinointitiimin tuella ja kanssa. Toiminnanjohtajan visio on, että #elämäsiliikuttaja olisi jokaisen raumalaisen tietoisuudessa entistä paremmin ja sen sanomaa tullaan hyödyntämään seuran kaikessa näkyvyydessä.

Onnea ja menestystä uuteen tehtävään Mari-Elinalle!