KEVÄTKAUSI- JA KORONATIEDOTE

RAUMAN NAISVOIMISTELIJAT RY:N COVID-19 OHJEET TAMMIKUU 2021

Tervetuloa voimistelutoiminnan pariin! Noudatamme turvallisen harrastamisen takaamiseksi Voimisteluliiton, Rauman kaupungin sekä Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän ja viranomaisten linjauksia.

- Lajinomainen harjoittelu sekä lasten ja nuorten harrastustoiminta (alle 20-vuotiaat) voi jatkua 11.1 alkaen. (Valmennusryhmät, Keijukarkelot, Jumppakivaa, Satumetsän seikkailijat, Voimistelun treeniryhmät, Mixed up dance, Nuorten tanssi ja Freegym ja Perhefreegym -ryhmät)

- Perheliikunta jatkuu 25.1 alkaen ryhmäkohtaisesti ulkotunneilla. (Tiitiäisten ja Tenavien jumppatreffit, Temppuratajumppa)

- Aikuisten kevätkausi  alkaa 1.2 . etätunteina joko livevideoina tai tallenteina. (päiv. 24.1.21). Löydät lisätietoa  toteutuksista täältä:

https://raumannaisvoimistelijat.fi/ajankohtaista/aikuisten-kevatkauden-aloitus

Kaikille harrastusryhmille on ryhmäkohtaisesti lähetetty sähköpostiviestit aloituksesta ohjeistuksineen jäsentietojärjestelmän kautta.

Jokaisen jäsenen velvollisuutena on omalta osaltaan huolehtia turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistusten noudattamisesta! Maskisuositus on voimassa toistaiseksi.

Toimintaamme osallistutaan vain täysin terveinä! Tutustuthan koronaohjeisiimme huolellisesti ennen kauden aloitusta ja toimit niitä noudattaen vastuullisesti.

#elämäsiliikuttaja