Jumppaa senioreille - Kurssi alkaa lokakuussa

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikunta on mitä parhain apu arkeen. Lokakuussa alkavassa ikääntyville tarkotetussa Seniorijumpassamme pidetään myös huolta, että jokainen osallistuja voi vahvistaa lihasvoimaa, tasapainoa ja kestävyyttä omien voimiensa mukaan. Jumppa on ennen kaikkea hyvinvointiin ja terveyteen tähtäävä voimistelua eikä vaadi akrobaatin taitoja, villejä pyörähdyksiä tai hankalia askelsarjoja.

Ohjaajana kurssilla toimii ryhmäliikkunnan ohjaajamme ja ikiliike-ohjaajaksi kouluttautunut Mari-Elina Vene. Hänen ammattitaitoisella opastuksella kaikki pääsevät liikkumaan varmasti itselleen sopivalla tavalla.Seniorijumpassamme liikutaan hyvällä porukalla kohti hyvää oloa. Sen avulla pidetään kroppa liikkeessä ja mieli virkeänä!

Seniorijumppa kokoontuu aina tiistaiaamuisin klo 9-10 lokakuun alusta (1.10) alkaen Uimahallin alakerrassa.

Seniorijumppa toteutetaan kurssimuotoisena 10 kerran kokonaisuutena (1.10.-3.12.19). Kurssin hinta 40€. Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa. 

Ilmoittautumiset 25.9.19 mennessä seuran toimistolle joko p. 02-8240 557,  sähköpostilla toimisto@raumannaisvoimistelijat.fi  tai kotisivujen Ilmoittautumiset-ylävalikosta.

 Lämpimästi tervetuloa!