Aikuisten jumppien ilmoittautumisohjeet

Olemme ottaneet käyttöön ilmoittautumisjärjestelmän jumppiimme. Mahdollisen korona-altistumisen tapahtuessa jumpassamme, pystymme näin jäljittämään paikallaolleet. Tämä olisi vanhalla systeemillä mahdotonta, koska yhteystietoja ei kerätty.

Ilmoittautumisohjelma on erittäin helppokäyttöinen.

Valitse listasta jumppatunti, jolle haluat osallistua. Sen jälkeen mene kalenterissa jumpan päivämäärän kohdalle. Klikkaa jumpan kohdalta ja lisää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Klikkaa osallistu ja tule jumpalle! Saat ilmoitusvahvistuksen sähköpostiisi.

Klikkaa tästä itsesi Ilmoittautumiskalenteriin

Voit edelleen ilmoittautua niin useaan jumppaan kuin haluat, jokaiselle tunnille tulee vain ilmoittautua joka viikko aina erikseen. Sinun tulee myös perua osallistumisesi, jollet osallistukaan tunnille! Perumaan varauksesi pääset sinulle sähköpostiin tulleesta varausvahvistuksesta.

Katso tarkat kuvalliset ohjeet alta niin onnistut varmasti!

Jos jostain syystä ilmoittautuminen on sinulle hankalaa, ei hätää! Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen jumppaa toimisto@raumannaisvoimsitelijat.fi tai kirjoita jumpassa listaan nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Näin saamme yhteyden mahdollisen korona-altistumisen tapahtuessa kaikkiin paikallaolleisiin. 

Jumppakortilla saat jumpattua koko toimintakauden syksystä 2021 aina kevääseen 2022 saakka! Ilmoittaudu jäseneksemme kotisivujen ilmoittautumisen kautta ja hae tarra itsellesi toimistoltamme. Huom! Jos haluat, voit pyytää laskun pilkkomista pienempiin osiin, kysy rohkeasti asiaa sähköpostilla!

Pääset osallistumaan jumppiin myös kertamaksulipulla, maksamalla liikuntaeduilla (ePassi,Smartum) tai Mobilepaylla ja näyttämällä maksusuorituksen ohjaajalle ennen tunnin alkua. 

Ensi maanantaista 30.8. lähtien toimistomme avoinna ma 14-17.30, ti 13-16.30, ke-to 13-16. Tule käymään niin katsotaan myös ilmoittatumisasiat kuntoon, Mari-Elina auttaa toimistolla kaikissa askarruttavissa asioissa!

Muutos on ainut, joka on pysyvää. Yhdessä liikkuen ja toimien kaikki on kuitenkin kivempaa!

Tule mukaan Rauman Naisvoimistelijoiden toimintakaudelle 2021-2022
#elämäsiliikuttaja