Kuulumisia iloiselta Cerei-joukkueelta

Cerei-joukkueen voimistelijat kaudella 2018-2019

lloisista ja motivoituneista höpöttäjistä koostuva Cerei kuuluu alle 8-vuotiaiden ikäkauteen. Cerei perustettiin vuosi sitten syksyllä 2017 ja tytöillä onkin jo kokonainen vuosi takanaan joukkuevoimistelun parissa, joka on mm. pitänyt sisällään leiripäiviä, nupputreenejä ja yhdet kisat vapaaohjelmalla. Joukkueen valmennustiimiin kuuluvat Tinja ja Mari sekä apuvalmentajat Aino ja Martta.

Tytöt harjoittelevat kahdesti viikossa tuttuakin tutummalla Terviksellä. Treeneissä harjoittelemme viikoittain voimistelun perusasioita, kuten mm. vartaloita, jalkatekniikkaa sekä liikkuvuutta. Nyt syksyllä olemme tuoneet uutena baletin osaksi harjoittelua ja Cereille balettitunteja tasaisin väliajoin käy pitämässä ihana Helmi. Leikkien ja temppujen tekemisen lisäksi baletti nousikin yhdeksi tyttöjen suosikiksi treeneissä, vaikkakin muuten jalkatekniikka on tylsintä ikinä. 😅

Tänä syksynä Cerein tytöillä on edessään aivan uusia haasteita, kun osallistumme hyppynaruohjelmalla stara -tapahtumaan parin viikon päästä. Hyppisohjelman teemme kahdessa kokoonpanossa, jotta tilaa kisamatolla loistamiseen olisi jokaisella enemmän. Hyppisohjelmalla haemme tytöille esiintymiskokemusta sekä -varmuutta tulevaa kevättä varten ja samalla haluamme välittää positiivista pomppufiilistä.

Cerein tyttöjen edistymistä nyt syksyllä pääset stara – tapahtuman lisäksi seuraamaan joulukuulla valmennusryhmien joulunäytöksessä. Ensi kevään uuden vapaaohjelman ideointi on jo pitkällä ja uusi ohjelma tuleekin haastamaan tyttöjen osaamisen sekä antamaan lisää vauhtia viikoittaiseen harjoitteluun.