Aikuisten kevätkauden aloitus

Koronan vaikutukset toimintaamme ovat jo olleet läsnä ja ikävä kyllä jatkuvat edelleen. Rauman kaupunki on yhdessä Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän kanssa päättäneet, että aikuisten harrastustoiminnan linjaukset ovat voimassa 31.1. Aluehallintovirasto asetti myöhemmin, että 23.2. saakka sallitaan maksimissaan 20 hengen kokoontumiset. Positiiviset koronaluvut ovat viime viikkoina olleet Raumalla nousussa, jotka pitää myös ottaa huomioon.

Rauman Naisvoimistelijat haluaa edelleen toimia vastuullisesti ja terveys edellä! Haluamme tarjota aikuisille mahdollisuuden liikkumiseen ja tarjoamme ´Helmikuun live-tunnit´pakettia, joka sisältää seuraavaa:

  • Voimisteluliiton etätreenejä aina maanantaisin kolmella erilaisella Voimisteluliiton videoidulla etätreenillä. Kategoriat ovat tehotreeni, kehonhuolto, tanssitreeni, Ikiliike ja perheliikunta. Kategorioiden sisällä tuntisisällöt vaihtelevat, tulossa on mm. kehonpainoharjoittelua, joogaa, showtanssia, tanssillista voimistelua sekä paljon muuta!

-1.2. lähtien

  • tarjoamme kolmena viikkona putkeen Live-Laviksen tiistaisin, johon voitte liittyä ensi viikolla, kun saamme ryhmän perustettua. Ryhmä on Facebookissa, ja liven pääset tanssimaan kotona, live alkaa tiistaisin klo 18.10-19.10, kuten Lavis normaalistikin alkaa. Kerrat ovat siis 2., 9. ja 16.2. 
  • julkaisemme myös ohjaajiemme kuvaamia jumppia YouTubeen, johon saatte viikoittain suorat linkit sähköpostitse. Tulossa muun muassa Muokkaus-, Kehonhuolto- ja Ikiliike-jumpat. Myös keväällä kuvatut jumppavideot jaetaan uudelleen.

´Helmikuun live-tunnit´-paketin hinta on syyskaudella jumppakortin lunastaneelle ja jäsenmaksun jo maksaneelle 18€. Voit myös liittyä uutena jäsenenä, jolloin hintaan lisätään toimintakauden 2020-2021 jäsenmaksu 10€.

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu kotisivujemme www.raumannaisvoimistelijat.fi > ilmoittautuminen ja valitse ´Helmikuun live-tunnit´-ryhmään ilmoittautuminen. Summan voi maksaa laskulla, liikuntaeduilla (ePassi, Smartum ja Edenred) tai toimistollamme pankkikortilla. Toimisto on auki maanantaina 25.1 poikkeuksellisesti klo 12-15, tiistaista torstaihin normaalisti klo 14-17. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse toimisto@raumannnaisvoimistelijat.fi.

Kun olet ilmoittaunut ryhmään ja maksanut osallistumisen, saat Live-Lavis -ryhmän tiedot sekä viikoittain uusien videoiden linkit sähköpostilla.

Tällä toiminnalla jatketaan 23.2. saakka Aluehallintoviraston kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa, ja RNv laatii uudet toimintasuunnitelmat jumpista heti uusien tultua.

Rauman Naisvoimistelijat

#elämäsiliikuttaja