Aikuisten jäsenkyselyn vastauksia ja kurkistus tulevaan toimintakauteen 2021-2022

Vaikka kesä on vielä parhaimmillaan, tuleva aikuisten jumppakalenteri alkaa olla viimeisiä viilauksia vaille valmis!

Olitte vastanneet upeasti kevään aikuisliikunnan kyselyymme.
Suurin osa teistä kiitti meitä, ja nyt me haluamme puolestamme kiittää Teitä.
Kiitos, kun vastasitte kyselyymme, ja olette tyytyväisiä meihin liikuttajina, koronasta ja sen aiheuttamista tauoista huolimatta!

Voi kunpa voisimme toteuttaa kaikki upeat toiveenne ja ajatuksenne. Valitettavasti kaikkia toiveita ei kuitenkaan aina ole mahdollista toteuttaa, mutta me teemme kyllä parhaamme!

Päätimme koostaa kysymyksistä ja vastauksista lyhyen koosteen, jonka nyt jaamme teille. Kysy ihmeessä lisää, jos jokin asia jää vielä mietityttämään, vastaamme mielellämme. Pohdinnat ja mieltä askarruttavat asiat voi kirjoittaa sähköpostitse toimisto@raumannaisvoimistelijat.fi.

Liikuntapaikkamme ovat kaikki koulujen saleja, ja koska Raumalla on salivuoroista jonkin verran pulaa, Liikuntapalvelut määräävät pitkälle, mitkä salit ja kellonajat saamme aina käyttöömme. Onneksi Raumalla on lyhyet välimatkat kaikkialle.

Jumppakalenterin suunnittelu ja kokoaminen riippuvat aina useista asioista ja on aina iso palapeli koottavaksi. Meille myönnetyt salivuorot määräävät ajan ja paikan, mutta paljon on kiinni myös ohjaajan omista toiveista!
Ohjaajamme ohjaavat myös muualla ja esimerkiksi Laura Aallon oma ohjaustoivepäivä Kuntotanssille on viikonpäivistä juuri perjantai.

Meille on tärkeää, että jokainen pääsee jumppaamaan, milloin haluaa, ilmoittautumatta. Tunneillemme on helppo tulla missä tahansa vaiheessa toimintakautta. Ensimmäinen toimintaviikkomme on ilmainen, jolloin voi veloituksestta käydä tutustumassa eri jumppiin ja tansseihin. Järjestämme myös ilmaisen SyysStartin (joka tänä vuonna 5.9., merkkaa kalenteriin jo nyt), jossa esittelemme tarjontamme!

Mahdollistamme jatkossakin, että jokainen pystyy osallistumaan kertamaksulla jumppakortin oston sijaan. Myös toimintamaksun pystyy maksamaan pienemmissä erissä, ota tuolloin yhteys toimistoomme, laskun pilkkominen pienempiin osiin onnistuu!

Voimisteluliiton kolme teemaa aikuisten liikunnassa ovat Kehonhuolto, Tanssi ja Tehotreeni. Näiden kolmen teeman alle pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan jumppatarjontaamme niin, että kaikki teemat olisivat edustettuina tasapuolisesti ja jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintaamme oman taito- ja ikätasonsa mukaisesti.

Tavallista lihaskuntojumppaa toivottiin eniten ja sitä tarjoamme tulevalla kaudella kahtena päivänä viikossa!
Paljon toivottiin myös rauhallisempaa jumppaa, ja tarjontaamme tulee sekä kehonhuoltoa että joogaa. Jooga-tunti tulee olemaan helppoa, rauhallista flow-joogaa, johon kuka tahansa voi osallistua, riippumatta siitä, onko aiempaa kokemusta!
Lisää erilaista tanssia toivottiin, joten ohjelmistoomme tulevat täysin uutena Lattarit!
Ulkojumpan mahdollisuudesta kiiteltiin, ja Toiminnallinen Treeni jatkuu ulkotreeninä myös syksyllä!

Paljon toivottiin seniorijumpan siirtymistä aamupäivälle. Toivottavasti saamme järjestettyä sen mahdollisesti jo ensi toimintakaudelle! Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattava ja monipuolinen jumppatarjonta, josta löytyisi jokaiselle jotakin.

Tiesitkö, että aikuisten jumpissa ikäraja on 14 vuotta? Ja että jumppiimme saa osallistua myös miehet? Toivotamme sydämellisesti kaikki yli 14-vuotiaat jumppaajat sekä miehet mukaan tunneillemme tutustumaan ja liikkumaan kanssamme!

Innoissamme esittelemme jo nyt tulevan toimintakaudemme 2021-2022 ryhmät ja ohjaajat:

Luvassa Les Mills -tunneista Tone, BodyBalance ja Bodycombat. Lihaskuntoa kahtena päivänä viikossa, Muokkaus ja Koko kroppa, sekä Keppijumppaa. Syyslomaan saakka Toiminnallista treeniä ulkona! Tansseista tietysti Lavista ja Kuntotanssia, sekä uutuutena Lattarit. Ikiliikkujat 60+ rauhallisempana vaihtoehtona varttuneemmalle väelle. Lisäksi tietysti rentouttavaa ja kehoa hellivää Kehonhuoltoa ja Joogaa.

Ohjaajina Laura Aalto, Meelika Altmäe, Mira Kiviharju, Laura Nieminen-Tomminen, Heidi Nordvall, Jonna Rajakangas, Laura Salmi, Laura Sinikallas, Sari Taimi ja Mari-Elina Vene.

Mielettömän upea jumppakausi tulossa, tervetuloa #elämäsiliikuttajan mukaan!

Ihanan aurinkoista ja liikunnallista kesän jatkoa kaikille! Toimisto avaa ovensa jälleen elokuun alussa.

Ps. Kesäjumpat jatkuvat elokuussa ennen syksyn toimintakauden käynnistymistä, katso tarjontamme kotisivuiltamme www.raumannaisvoimistelijat.fi tai sometileiltämme Instasta tai Facebookista.