RAUMAN

NAISVOIMISTELIJAT

8-10v ikäkausi O-team

8-10 vuotiaiden ikäkaudessa voimistelee yhteensä 29 2008-2009 syntynyttä voimistelijaa. Joukkueet treenaavat omien viikkotreenien lisäksi myös ikäkausitreeneissä ja erilaisilla leiripäivillä, kuten seuran leireillä ja nupputreenipäivissä.

 

Oxalia

Oxalia-joukkueessa voimistelee 16 innokasta tyttöä ja joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoituksissa treenataan voimistelun perustaitoja, kuten liikkuvuutta, ketteryyttä ja jalkatekniikka, pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Syksyllä 2017 keskitytään perustaitojen treenaamiseen ja esiinnytään yhdessä Oxaliksen kanssa joulunäytöksessä.

Keväällä 2018 esiinnytään joukkuevoimistelun kilpailuohjelmalla Stara-tapahtumissa.

Joukkuetta valmentaa Anni Taivainen. Apuvalmentajina toimivat Ninni, Heidi ja Jenna.

Joukkue on TÄYNNÄ. Peruutus- ja jonotuspaikkoja voit kysellä lisää valmentajalta, anni.taivainen@gmail.com

 

Oxalis

Oxalis-joukkueessa voimistelee 13 motivoitunutta 8-9-vuotiasta voimistelijaa. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoituksissa keskitytään ikäkaudelle tyypillisiin harjoitteisiin, kuten liikkuvuuteen, nopeuteen ja jalkatekniikkaan.

Syksyllä 2017 kehitetään lajiliikkeitä ja peruskuntoa sekä opetellaan harjoittelun tueksi rytmisen voimistelun vapaaohjelmat pienryhmissä. Rytmisen voimistelun ohjelmat esitetään marraskuussa Stara-tapahtumassa sekä joulukuussa joulunäytöksessä. Joulunäytökseen harjoittelemme myös esitysohjelman Oxalian kanssa.

Keväällä 2018 kilpaillaan ensimmäistä kautta 8-10 vuotiaiden kilpasarjassa joukkuevoimistelun vapaaohjelmalla.

Joukkuetta valmentaa Anni Taivainen. Apuvalmentajina toimii Jenny ja Anni.

Joukkueeseen ei tällä hetkellä oteta uusia tyttöjä. Joukkueeseen liittyvät yhteydenotot sähköpostilla, anni.taivainen@gmail.com .

 

IMG_4035 2