RAUMAN

NAISVOIMISTELIJAT

Seuramme

Rauman Naisvoimistelijat ry pähkinänkuoressa

- perustettu vuonna 1913 Rauman Urheilijoiden voimistelujaostona, virallisen nimen ja säännöt Rauman Naisvoimistelijat sai vuonna 1925

- n. 1100 aktiivijäsentä, 63 ohjaajaa ja valmentajaa, 10-jäseninen johtokunta

- Suomen voimisteluliitto Svolin jäsenseura

- mukana raumalaisten elämänkaaren kaikissa vaiheissa vauvasta mummiin ja vaariin

- aktiivisesti liikkumalla edistät terveyttä, hyvinvointia sekä elämänlaatua

- voimistelu hurmaa myös kauneudellaan ja esteettisellä liikekielellään

- seurassa toimii Uskollisuuden kilta, kiltaäitinä Terttu Jokinen

- lasten ja nuorten liikunnan laadun takaa Svolin ja Nuoren Suomen myöntämä sinetti

 

Toimintaamme ohjaavat arvot

- Perinteet ja uudet virtaukset sulautuneina yhteen

- Ystävällinen, hyväksyvä ilmapiiri

- Koulutetut ohjaajat takaavat laadun

 

Visio

RNV on Rauman suurin ja monipuolisin voimisteluliikunnan tarjoaja, jonka toimintaan kaiken ikäisten ja –taitoisten on helppo osallistua.

 

Missio

Eri-ikäisten raumalaisten suurin liikuttaja.

 

Voimisteluliikuntamme toimialat

Pikkuruiset

Alle kouluikäisille lapsille eli Pikkuruisille tarjoamme laadukasta liikuntaa, elämyksiä ja kokemuksia. Tarjoamme toimintaa kaiken ikäisille lapsille eri puolilla kaupunkia.

Perheliikunnassa yhdessä jumpaten lapsille ja vanhemmille syntyy iloisen liikkumisen elämyksiä ja samalla rakentuu terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohja myös tuleville vuosille.

Svolin sinettiseurana haluamme tarjota jokaiselle lapselle monipuolista ja virikkeellistä liikuntakasvatusta sekä onnistumisen elämyksiä koulutettujen, kannustavien ohjaajien johdolla. Pelisäännöt ovat toiminnan tukena. Liikunnan iloa tytöille ja pojille!

Kouluikäiset

RNv tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille liikkumisvaihtoehtoja moneen makuun, on voimistelua, tanssia, pelejä, telinejumppaa – jokaiselle jotakin. Toimintaa on eri kouluilla ympäri kaupunkia. Innostavat ohjaajat ja mukavat kaverit tekevät liikkumisesta hauskaa!

Valmennus

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta. Joukkuevoimistelu on taitolaji, joka koostuu monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoliikkeistä, hypyistä, hyppelyistä sekä käsi- ja jalkaliikkeistä. Joukkuevoimistelussa liikkeet suoritetaan jatkuvina, virtaavina sarjoina, joissa tulee esille liikesujuvuus ja esteettisyys. Laji vaatii voimistelijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia, hyvää koordinaatiota ja rytmitajua. Joukkuevoimistelulle on myös tunnusomaista ilmaisullisuus ja joukkueen suorituksen yhtenäisyys ja yhtäaikaisuus. Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikin ja liikkeiden muodostama taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus.

RNv:ssä harrastuksen voi aloittaa kuusivuotiaana alkeisvalmennusryhmästä. Joukkuevoimisteluryhmät jaetaan seuraaviin ikäryhmiin: 8-10v, 10-12v, 12-14v ja yli 16v. Seuramme valmentajat ovat joukkuevoimistelutaustan omaavia ja koulutettuja nuoria.

Valmennusryhmäläisten kommentteja harrastuksestaan:

“Toimitaan mukavassa ryhmässä, pääsee kisamatkoille ja niillä on aina kivaa”.

“Treenit piristävät ja rentouttavat.”

“Joukkuevoimistelu on kivaa, koska kunto pysyy hyvänä, taidot kehittyvät ja saa uusia kavereita.”

“Tää on IN!”

 Aikuiset

Rauman Naisvoimistelijoilla on pitkät perinteet aikuisten liikuttajana. Pyrimme pysymään ajan hermolla ja pitämään tuntitarjontamme mahdollisimmanmonipuolisena. Tarjoamme liikuntaaa tavallisille naisille, useilla eri kouluilla eri puolilla Raumaa. Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja. Tarkoituksemme on ylläpitää ja kehittää fyysistä kuntoa,sekä tukea hyvinvointia ja jaksamista.