RAUMAN

NAISVOIMISTELIJAT

Lapset

2017-2018             

 Tiitiäisten temmellys – vauva- ja taaperojumppaa

Tiitiäisten temmellys on iloista yhdessäoloa taaperon (6kk-2v) ja vanhemman jumppatuokiolla. Jumppatuokio sisältää mm. sylileikkejä, köröttelyä, “ratsastusta”, musiikkiliikuntaa, vauvasirkustelua, laulu- ja loruleikkejä, välinejumppaa sekä temppu- ja touhuratoja. Aikuisen kanssa jumpatessaan taapero oppii hahmottamaan itseään, kehoaan ja liikkeiden rytmiä. Tiitiäistaapero rakastaa liikkumista ja ilo tarttuu myös aikuisiin!

Tenavien temppuilut – perheliikunta

Tenavien temppuilu on 2–4-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen jumppahetki, jossa erilaisten teemojen siivittämänä nautitaan musiikin ja liikkumisen ilosta. Musiikkiliikunnan lisäksi jumppatuokiot sisältävät mm. temppuratoja, laulu- ja loruleikkejä, sirkustelua ja välinejumppaa. Tenavien temppuilun avainsanoja ovat leikkimielisyys, yhdessäolo ja onnistumisen riemu.

 Temppuratajumppaa – perheliikunta

Iloinen ja vauhdikas lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki monipuolisella teline- ja välineradalla. Tunnin aloittaa yhteinen laulu- ja liikuntaleikki, jonka jälkeen siirrytään yhdessä rakennetulle telineradalle. Radoilla on erilaisia teemoja, jotka vaihtuvat kolmen viikon välein Temppuratajumppa on suunniteltu perheille joissa on 2-4v. lapsia. Temppuratajumpasta saa hyvän pohjan tuleville harrastuksille.

Perhetelinejumppa

Telinevoimistelua yhdessä oman aikuisen kanssa lapsen taidot huomioiden alkeista vaativampiin liikkeisiin. Aikuiset avustavat lapsiaan harjoittelussa.

 Keijukarkelot

Keijukarkeloissa (4-6v) tanssitaan ja karkeloidaan, leikitään liikunnallisia laululeikkeja ja jumpataan erilaisten välineiden ja temppuratojen parissa.

 Satumetsän seikkailijat

Satuseikkailussa (3-4v työt ja pojat) ja (5-6v tytöt ja pojat) seikkaillaan ja liikutaan halki hauskan satumetsän. Sadunmaailman siivittäminä opettelemme voimistelun perustaitoja mielikuvien ja musiikkiliikunnan avulla. Seikkailuissamme käytämme välillä erilaisia jumppavälineitä ja rakennamme seikkailuratoja.

Tarzantouhut

Tarzantouhussa (6-7v) on pojille menoa ja meininkiä, pelejä, temppuratoja ja erilaisten välineiden kokeilua. Koetaan yhdessä onnistumisen riemua liikunnan puitteissa, vauhdikkaasti viidakossa viilettäen.

Viidakon vipeltäjät

Viidakon vipeltäjissä (4-5v pojat ja tytöt) (5-6v pojat ja tytöt) vilistellään vauhdikkaasti energiaa purkaen ja erilaisia jumppatouhuja opetellen. Rakennamme hauskoja temppu- ja seikkailuratoja ja jumppailemme iloisesti vinhoilla välineillä. Tunnin lopussa rentoillaan posket punaisina ja hiki kainalossa hymyssä suin.