RAUMAN

NAISVOIMISTELIJAT

Kouluikäiset

2017-2018

 Kids Dance and Play tytöt ja pojat 7-9-v

Kids Dance and Play on tanssillinen ja leikkimielinen tunti, jossa alkulämmittelynä toimivat erilaiset leikit. Tunnilla harjoitellaan eri tanssilajien tekniikoita ja liikesarjoja, joista tehdään pieniä koreografeja. Liikesarjat ja tanssilajit valikoituvat lasten esittämien toivekappaleiden mukaan ja suunnitellaan mielekkäiksi sekä pojille että tytöille. Tunnille sopivat varusteet ovat toppi/t-paita, joustavat housut, paljaat jalat (tai halutessa jumppatossut) ja juomapullo.

 Mixed up dance tytöt 10-12-v

Mixed Up Dance on tanssi-linen ja menevä tunti, jossa opitaan eri tanssityylejä aina baletista hiphopiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, ja eri liikesarjoja joista rakennetaan pieniä koreografioita. Tunnin lopuksi venytellään. Tunnille sopivat varusteet ovat toppi/t-paita, joustavat housut, paljaat jalat sekä juomapullo.

 Nyt jumpataan 9-12-v tytöt

Tunnilla harjoitetaan ketteryyttä, tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Perusvoimisteluliikkeiden ohella tunti sisältää pelejä, temppuja, akrobatiaa, kehon hallintaa ja venyttelyä. Jumpassa sopiva asu on esim t-paita ja joustavat housut, paljaat varpaat ja iloinen mieli.

 Voikkailoa tytöt 7-9-v

Tässä koululaisten iloisessa voimisteluryhmässä harjoitetaan tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja notkeutta erilaisten perusvoimisteluliikkeiden ja askelsarjojen kautta. Välillä koemme voikkailoa erilaisten välineiden avulla. Voikkailo tunnilla on aina alkulämmittely, harjoiteosuus ja lopuksi venyttelyt