RAUMAN

NAISVOIMISTELIJAT

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset joko jäsentietopalvelun kautta tai toimistolla!

Ilmoittautuminen jumpparyhmiin

1. Jumppiin ilmoittaudutaan ainoastaan jäsentietopalvelun kautta. Ohjelma antaa sinulle oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Huom! Tee kirjautuminen ainoastaan kerran, ja kirjaa ylös tunnuksesi ja salasanasi.
2. Tutustu jumppatarjontaan ja kirjaudu sähköiseen ilmoittautumis-palveluun saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ohjelma neuvoo miten toimitaan.
3. Aikuiset ilmoittautuvat ryhmään missä on kaikki aikuisten liikunta.
4. Lasku jumpasta tulee aiemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, lasku toimitetaan postitse ja 5 euron toimituskulu lisätään laskuun. HUOM. ilmoittautumisesi ei rekisteröidy ennen kuin olet hyväksynyt luomasi laskun! Laskua maksaessasi on ehdottomasti käytettävä viitenumeroa.
5. Vanhat jäsenet saavat jumppakorttiinsa tarran (tarra ja kortti vain aikuisille) mistä tahansa ryhmästä ohjaajalta. Tarran saa maksukuittia näyttämällä.
6. Uudet jäsenet saavat kortin toimistolta maksukuittiaan näyttämällä.

Jos sinulla ei ole internetyhteyttä, voit ilmoittautua toimistollamme, jossa maksat jäsenmaksun käteisellä.

 

Vinkkejä ilmoittautumisohjelman käyttämiseen

Käyttäjäksi rekisteröityminen

- Rekisteröityminen tehdään täyttämällä ilmoittautumisohjelman lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti).
- Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan.
- Ohjelma lähettää nämä tiedot antamaasi sähköpostiin, joten sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on välttämätöntä.

Alakäyttäjäksi rekisteröiminen

- Ryhmiin voi ilmoittaa vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.
- Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja. Huoltajan tulee rekisteröidä alaikäiset lapsensa omiksi alakäyttäjiksi.
- Tämä tapahtuu täyttämällä lapsen tiedot Henkilötiedot -sivun ”Rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen” linkin lomakkeeseen.
- Huoltajan on annettava alaikäisen lapsen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteensa. Paluuviestissä saat salasanan.
- Alle 18 v. lasten huoltajat valitsevat ilmoittautumissivun pudotusvalikosta sen lapsen nimen, jonka haluavat ilmoittaa jumppaan ja valitsevat haluamansa jumpparyhmän. Yksi ryhmä/lapsi. Lisäksi voi valita perheliikuntaryhmän.
- Ryhmiin on rajoitettu määrä aloituspaikkoja. Ryhmien täytyttyä halukkaat otetaan varasijoille ja kutsutaan ryhmään mukaan, jos paikkoja jää täyttämättä.
- Perheliikuntaryhmiin ilmoitetaan vain lapsi. Aikuisten tiedot kerätään ensimmäisellä jumppakerralla.
- Tiitiäisten temmellys, Temppuilutorstai ja Tenavajumppa -ryhmissä jäsenmaksun maksaa sekä aikuinen että lapsi.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

- Tarrojen jakaminen aloitetaan toisella jumppaviikolla.
- Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.
- Lasku jumpasta tulee rekisteröitymisvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksuaikaa on kaksi viikkoa (14 vrk). Maksamattomasta laskusta perimme joka huomautuksesta 5 €/kerta.
- Aikuisten ryhmiin tulija, muistathan varautua pitäviin jalkineisiin.

Valmennusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu valmentajien kautta.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, ota yhteyttä toimistoon toimisto(at)raumannaisvoimistelijat.fi
Seminaarinkatu 3, toimiston aukioloaikoina ma-to klo 13–17. HUOMIO! Toimisto on suljettu kesän ajan.

Rauman Naisvoimistelijat ei ota vastaan puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia.